Пазарувай с отстъпка

Ако вече знаеш кой пакет е подходящ за теб или искаш да купиш отделни продукти, стани член на моя НоваФитФорма клуб във Форевър и ползвай 15% отстъпка. Включи се на този линк https://flp.bg/bg/join/.

Напълно безплатно е! Нека формулярът не те смущава, действително ставаш клиент на отстъпка. В момента регистрацията за клиенти и за бизнес партньори е една.

Попълни своя мейл във формата. Веднага след това влез в мейла си, където ще получиш съобщение с линк за потвърждение и вход в онлайн магазина.

В електронната бланка, която ще се отвори, въведи необходимите твои данни. В полето адрес въведи адрес за кореспонденция (банковата сметка не е задължителна) и направи първата си поръчка. Системата ще ти предложи да направиш най-изгодната за теб покупка – стартовия пакет на Форевър. А ако имаш друго предпочитание, продуктите са разделени в категории, за да ти е лесно да се ориентираш и избереш.

В графата спонсор ще ти бъдат необходими моето ID 359000023279 и имена – Нели Хинова.

Влез в Раздел „Контрол на теглото“ (вляво) и избери пакет Clean 9 – с ванилия (код:475) или шоколад (код:476), или някои от пакетите F15. В този раздел ще откриеш и добавките за контрол на теглото, които можеш да купиш и отделно.  В случай, че искаш да купиш алое вера гел за пиене, влез в раздел напитки. Със стрелките можеш да промениш бройката на продуктите, които искаш да купиш.

След като избереш желаните продукти, системата ще те ръководи към лесното приключване на поръчката ти.

До 24 или до 48 часа по твой избор ще получиш поръчката заедно с два екземпляра на формуляра за регистрация. Единият остава за теб, а другият ще бъде взет от куриера и върнат в офиса на Форевър.

Ако искаш да допълниш поръчката си с други продукти на Форевър, можеш да разгледаш последния продуктов каталог на Форевър Ливинг за 2018–19.

1-large

Ако жевееш в чужбина също можеш да ползваш отстъпка. Потърси връзка с мен, за да ти обясня отделните стъпки.